testimonials

Mi az hogy jól sikerült! Ezek a fiúk zsenik. Annyira laza, finom, elegáns, és mégis vicces, nem is tudok hasonlót mondani, hogy láttam volna korábban.

Velence, 2022
Mert a legnagyobb egzotikum Danny hangszere és előadásmódja. Egy falapokból, lopótökökből és antilopbőr madzagokból álló, afrikai xilofonon játszik, ezt püföli virtuózan két gumiabroncsból készült ütővel, miközben meglepően választékos magyarsággal és amerikai akcentussal kántál és énekel. Az egészben a legjobb maga az akcentus, ami nem hogy nem zavaró, de sőt, éppenhogy még varázslatosabbá teszi az egészet.

Libri.hu, 2016
Danny Bain egyes egyedül betölti a színpadot, ahogyan a csillagszemével átragyog a gyerekek szemébe, és ezek a minden jóra kapható kisfiúk és kislányok egyszer csak elhiszik, hogy a dobok tényleg beszélnek.

Séd folyóirat, 2018
Danny came to The Anglo-American School of Moscow for a week to engage our students in storytelling with songs. It was an incredible creative experience for the students. Teachers were stopping into music class during their breaks to see the performances (multiple times). Educators across the school were so excited about how the presentation was the epitome of bringing different units together regarding writing, story telling, fairy tales, composition, playing music, accompaniment, culture, and world instruments. With the students, Danny was an instant celebrity after the first few performances as word spread about what was happening in music class on the playground. Do not miss out on the opportunity to have Danny work with your students, and we cannot wait to get him back in Russia

© 2023 Danny Bain – 
Minden jog fenntartva!

Weboldal: Jónizs János